NA MEZARJU "HUMCI": U Bihaću u ponedjeljak dženaza mladoj doktorici Azri Spahić

Večeras od 18 sati, na mjestu tragične pogibije mlade Azre Spahić na Marijin-Dvoru, će održani mirni protesti građana u organizaciji neformalne grupe studentica psihologije.

  • Društvo

  • 28. Maj 2023  

  • 0

Na bihaćkom gradskom mezarju "Humci" sutra će u 17 sati biti klanjana dženaza i obavljen ukop tragično preminuloj mladoj doktorici Azri Spahić (25), koju je upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole usmrtio Armin Berberović (27).

U saobraćajnoj nesreći u kojoj je na licu mjesta poginula ova mlada doktorica, teško su povrijeđene i njene dvije prijateljice, godinu starija Alma S., također mlada doktorica, porijeklom iz Zenice, koja je zadobila po život opasne povrede, te E.S. (21) sa Ilidže, koja je nakon zbrinjavanja u bolnici puštena na kućno liječenje.

alt

Berberović je nakon nesreće uhapšen i predat u nadležnost Tužilaštva KS gdje će biti zadržan 24 sata i u tom zakonskom roku ispitat će ga postupajuća tužiteljica i odlučiti o daljim mjerama.

Podsjetimo još i da će večeras od 18 sati, na mjestu tragične pogibije mlade Azre Spahić na Marijin-Dvoru, biti održani mirni protesti građana u organizaciji neformalne grupe studentica psihologije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...