NOVA DRAMA U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Učenica napravila spisak đaka koje želi ubiti?

Kako piše Blic, policija je preduzela mjere i radnje i vrši provjeru sa školskim psihologom. 

  • Hronika

  • 28. Maj 2023  28. Maj 2023

  • 2

Djevojčica starijih razreda beogradske osnovne škole "Milena Pavlović Barili" u svesci je napisala spisak imena đaka koje želi da ubije, pišu srbijanski mediji.

Kako piše Blic, policija je preduzela mjere i radnje i vrši provjeru sa školskim psihologom. 

Također, izvršene su i konsultacije sa Višim javnim tužilaštvom i čeka se nalog za dalje postupanje u vezi sa ovim slučajem. 

Navodno, pored imena vršnjaka djevojčica je nacrtala i nož, a ona je i ranije imala problematično ponašanje, prenosi Kurir. 

Nakon dva masovna ubistva u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru i u okolini Mladenovca, koja su se desila 3. i 4. maja, policija je sprovela akciju privođenja kako maloljetnih osoba tako i odraslih zbog raznih vrsta prijetnji da će počiniti istovetne masakre, a među njima bilo je i djece koja su kod sebe imala spiskove učenika koje navodno planiraju da ubiju. 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...