DETALJI NAPADA NA MALOLJETNIKE U SARAJEVU: Dječak koji je teško povrijeđen je sin direktora arhiva FBiH

Njih je napao 42-godišnji A.P. kojem je, kako se saznaje, zasmetala njihova igra laserom.

  • Hronika

  • 28. Maj 2023  

  • 1

U četvrtak naveče u Sarajevu je napadnuto dvoje maloljetnika (momak i djevojka) u ulici Tina Ujevića, prilikom čega je djevojka zadobila teže tjelesne povrede, a napadač je uhapšen.

Njih je napao 42-godišnji A.P. kojem je, kako se saznaje, zasmetala njihova igra laserom.

"Osumnjičeni je 25.05. u 21.05 u ulici Tina Ujevića, opština Centar Sarajevo, fizički napao dvije maloljetne osobe kojom prilikom je jedna zadobila teške tjelesne povrede opasne po život i na UKC u Sarajevu je zadržana na daljem liječenju, dok je druga lakše povrijeđena", rečeno je iz MUP KS.

Kako prenose mediji, povrijeđeni mladić sin je direktora Arhiva FBiH Hajrudina Ćuprije.

On se na Fejsbuku oglasio povodom nemilog događaja.

"Danas je to moje dijete, a sutra ko zna čije….

Odgajaš ga da bude dobar čovjek, obrazovan i najbolji učenik, da ne puši, ne pije, ni da pomisli na narkotike, da ne zalazi na sumnjiva mjesta.

I onda sa prijateljicom, praveći narukvice ispred zgrada sa 50 prozora i toliko očiju, manijak ih iz čista mira krvnički napadne i nanese im teške povrede glave, a njegovoj prijateljici (nečijoj voljenoj kćerki) cijelu noć su se borili i hvala Bogu izborili za život.

Manijak je i ranije poznat policiji, jer je prije nekoliko godina napao studenta, nanio mu teške povrede glave i oštetio trajno vid.

Brzom reakcijom policije kojoj se od srca zahvaljujem manijak je uhapšen, a sada slijedi borba da što duže ostane iza rešetaka, ne samo zbog mog djeteta već druge djece koji mogu biti potencijalne žrtve ovog manijaka, prenosi N1.

Što prije promijeniti zakone da ovakvi i slični njemu ne hodaju gradom i čekaju svoju novu žrtvu i dok nisu ožalostili još neku porodicu.

Danas je to moje dijete, a sutra ko zna čije…", poručio je Ćuprija.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...