HULIGANSKI NAPADI U POSUŠJU: Navijači Zrinjskog pokušali oteti zastavu od Red Armyja (VIDEO)

Drugi navijač Zrinjskog utrčao je u teren i zapalio baklju, ali su ga zaštitari zaustavili u pohodu prema gostujućim navijačima.

  • Sport

  • 28. Maj 2023  

  • 0

Utakmica između Posušja i Veleža bila je prekinuta u 80. minuti meča nakon što je došlo do nereda na tribinama kada su navijači Zrinjskog pokušali od Red Armyja da otmu jedan transparent.

Nekolicina navijača Zrinjskog nekako je dospjela na gostujuću tribinu gdje su bili smještene pristalice Veleža od kojih su pokušali da otmu pomenuti transparent.

Oni u toj namjeri nisu uspjeli nakon pravovremene rekacije pripadnica Red Armyja i policije.

Drugi navijač Zrinjskog utrčao je u teren i zapalio baklju, ali su ga zaštitari zaustavili u pohodu prema gostujućim navijačima.

Prekid je trajao nekih 10-ak minuta pa je meč na Mokrom Docu završio posljednji od svih u ovom kolu.

Inače, Posušje je u ovoj utakmici slavilo sa 2:1. Rođeni su preko Anđuđića u petoj minuti došli u vodstvo, da bi Dadić malo kasnije poravnao.

Domaći su sa bijele tačke u 90. minuti došli do velika tri boda vrijedna opstanka. Gol je postigao Boban.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...