SEKS BOMBA 80-IH IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Glumila je u hit serijama, za njom su uzdisali muškarci, a danas ne liči na sebe...

Snimljena je gotovo neprepoznatljiva na ulicama Malibua, na kojima se pojavila nakon dugo vremena.

  • Estrada

  • 29. Maj 2023  

  • 0

Američka glumica i zvijezda serije "Melrose Place" Heather Locklear snimljena je nakon dugo vremena u javnosti kada se prošetala ulicama Malibua i pritom pokazala novi ukras na svom tijelu, koji je napravila u čast svoje kćeri jedinice Ave, koja joj je bila podrška tokom borbe s ovisnošću i u burnim godinama života.

61-godišnja Heather tetovirala je ime 25-godišnje kćeri Ave na zapešću ruke, a paparazzi su je ulovili pri izlasku iz jednog luksuznog grčkog restorana u Malibuu. Glumica je kćer dobila u braku s bivšim suprugom, 63-godišnjim Richiejem Samborom, a upravo joj je ona najveći životni oslonac.

Heather je svojevremeno slovila kao velika seks-bomba, a danas ima bujniju figuru, dok je njezino natečeno lice, kako pišu strani mediji, posljedica estetskih zahvata koje je imala, ali i borbe s alkoholizmom.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...