MONSTRUMI ZA VOLANOM: Ovi vozači su neslavni rekorderi, vozili su bez vozačke dozvole čak…

Policija mu je oduzela automobil, a vozač je višestruko prekršajno prijavljen.

  • Auto

  • 30. Maj 2023  

  • 0

Prometna policija u engleskom Derbyshireu javila je na Twitteru da su policajci zaustavili 69-godišnjaka u Hyundaiju ix20 koji nikada u životu nije polagao vozački ispit.

Navodno je muškarac godinama lagao osiguravajućem društvu da ima vozačku dozvolu. Navodno se previše hvalisao činjenicom da nema vozačku dozvolu pa je tako i policija došla do njega. Policija mu je oduzela automobil, a vozač je višestruko prekršajno prijavljen.

No čak i on nije rekorder. Prošle je godine policija u Engleskoj uhvatila vozača Minija koji je također desetljećima vozio bez dokumenta – čak 72 godine je upravljao automobilom bez vozačke dozvole.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...