"MOJ PONOS": Zdravko Čolić slavi rođendan, kćerka Una posvetila mu je dirljivu poruku (FOTO)

Zdravko Čolić proslavio je 72. rođendan, a brojni su mu čestitke poslali putem društvenih mreža.

  • Estrada

  • 30. Maj 2023  

  • 0

Jedna od njih je i njegova kćerka Una Čolić (21) koja je uz zajedničku fotografiju napisala i dirljivu poruku svom ocu.

"Sretan rođendan najboljem tati! Moj ponos, volim te", napisala je Una.

24sataFoto: Instagram/Una Čolić

Zdravko je rođen 30. maja 1951. godine u Sarajevu, a odrastao je u skromnoj porodici. Kao dječak se bavio sportom, prvo nogometom, a onda i atletikom. Uz sport se ponekad bavio i glumom pa je glumio i u nekim predstavama.

Tada mu je muzika bila samo hobi, sa svojim prijateljem je svirao gitaru za poznanike, a na nagovor prijatelja se u drugom razredu srednje škole prijavio na takmičenje pjevača amatera. Osvojio je drugo mjesto, a s prvim novcima koje je dobio od pjevanja je otišao na ručak u Dubrovnik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...