NEOBIČAN OGLAS KRUŽI INTERNETOM: Prodaje se Lada Niva, od cijene bi vas mogla zaboljeti glava…

Karoserija je u odličnom stanju, a isto vrijedi i za originalnu unutrašnjost.

  • Auto

  • 31. Maj 2023  

  • 0

Trenutno se Lada Niva još može kupiti u Rusiji po cijeni koja je manja od 10.000 eura. Nakon što je Renault izašao iz Rusije i prekinuo suradnju s proizvođačem AvtoVAZ-om, upitna je budućnost modernizacije ovog modela, odnosno dolaska nove Nive na tržište. 

Jedan vlasnik trofejne Lade odlučio je, pak, testirati tržište te je u oglasnik stavio model iz 1980. godine po cijeni od čak 23 miliona rubalja ili više od 267.000 eura! Ova cijena odgovara nekim supersportskim automobilima, poput Porschea 911 Turbo ili Lamborghini Huracana. "Adut" ove Lade je to što ima samo 220 prijeđenih kilometara u 43 godine. Fotografije dokazuju odlično stanje vozila, a objavio ih je Auto.ru.

Karoserija je u odličnom stanju, a isto vrijedi i za originalnu unutrašnjost. No, usprkos svemu, objektivnog razloga za kupovinu ovog vozila po navedenoj cijeni baš i nema.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...