ŽENSTVENO I SENZUALNO: Lejla Filipović u dugoj haljini jednostavnog kroja s detaljem koji je čini posebnom (VIDEO)

Haljinu dugih rukava s trakicama koje se vežu oko vrata Lejla je uparila s narandžastim natikačama na blok-petu.

  • Žena

  • 31. Maj 2023  

  • 0

Lejla Filipović produženi vikend provela je uživajući u svom rodnom Dubrovniku, a sunčano vrijeme bilo je savršena prilika za odijevanje divnih modnih kombinacija.

Zvijezda jedne od tih kombinacija bila je duga haljina brenda "AL Made By Sisters", iza kojeg stoje sestre Lejla Hodović i Aida Čamdžić.

Detalj koji bordo haljinu jednostavnog kroja podiže na jednu višu razinu su otvorena leđa, zahvaljujući kojima svaki odjevni komad postaje još ženstveniji i senzualniji.

Haljinu dugih rukava s trakicama koje se vežu oko vrata Lejla je uparila s narandžastim natikačama na blok-petu. Nosila je i upečatljivu narukvicu Werkstatt studija, navodi Zadovoljna.hr.

"Ljubavi ćemo pjevat, la musica di notte", napisala je lijepa Lejla ispod videa objavljenog na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...