DJEVOJČICA (12) NASMRT IZBOLA MALOG BRATA: Isplivao jeziv snimak, policija zgrožena njenim riječima (VIDEO)

Uplakana djevojčica (12) histerično je rekla policajcima da je bila "opčinjena "demonima" nakon što je nasmrt izbola devetogodišnjeg brata u njihovoj kući u Oklahomi.

  • Hronika

  • 01. Jun. 2023  01. Jun. 2023

  • 0

Na snimku kamere koja se nalazila na tijelu policajca čuje se djevojčica koja plače i govori da joj je žao.

"Tako mi je žao! Tako mi je žao mama! Nisam željela da se ovako nešto desi. Ovo je neko demonsko sr*nje! Ne znam šta mi se dogodilo", viče djevojčica čiji identitet nije objavljen.

Djevojčica je priznala policajcima da je nožem više puta ubola dječaka dok je spavao u porodičnoj kući u Tulsi. Ubistvo se dogodilo nešto prije ponoći jednog dana u januaru.

Na snimku se vidi i majka koja mahnito prati djevojčicu i vrišti na nju dok moli za oproštaj.

"Ima ubodnih rana u grudima. Bolje se pomoli Bogu da je živ", čuje se majka.

Dvanaestogodišnjakinja je odmah rekla policiji da je nož kojim je ubila brata bacila kroz prozor svoje sobe. Čuje se i da nudi policajcima da ih odvede na mjesto gdje je pao nož. Djevojčica je nanijela sebi posekotine po rukama.

Dječak je odveden na hitnu operaciju, ali je poslije nešto više od dva sata podlegao ranama koje je zadobio od tri uboda nožem.

Majka je navela da je djevojčica uzimala lijekove.

"Nije imala problema sa ponašanjem sve dok nije vratila lijekove koje je uzimala više od godinu dana", navela je majka.

Dodala je da nikada nije imala razloga da vjeruje da je njena kćerka opasna.

"Brat joj nikada neće oprostiti", rekla je majka dok je razgovarala sa policajcima.

Uhapšena djevojčica je nakon hapšenja pitala policajce da li mora da nosi lisice. Dok je sjedela u policijskom vozilu više puta je ponovila da je "upropastila svoj život" i da će "ostatak života provesti u zatvoru".

"Uništila sam svoj život. Upropastila sam cijelu svoju budućnost. Za sve sam ja kriva. Samo želim da se probudim iz noćne more", rekla je djevojčica.

Policijski snimci ne otkrivaju potencijalni motiv tragičnog bratoubistva.

Okružno tužilaštvo u Tulsi nije moglo da otkrije nikakve informacije o slučaju uključujući i optužbe koje su podignute protiv djevojčice zbog njenih godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...