LUDNICA U ITALIJI: Ispali iz lige golom u 95. minuti, a onda su uslijedile nemile scene…

Sudac Davide Massa prekinuo je utakmicu, igrači oba tima pobjegli u svlačionice, a nakon svega intervenirala je i policija.

  • Sport

  • 02. Jun. 2023  02. Jun. 2023

  • 0

Nogometni klub Brescia ispala je u Seriju C, a utakmica razigravanja sa Cosenzom prekinuta je kada su navijači ubacili baklje i pokušali upasti u teren.

Cosenza je dobila prvu utakmicu 25. maja sa 1:0, a Brescia je u revanšu vodila s 1:0 na stadionu Rigamonti sve dok Meroni nije pogodio u 95. minuti za 1:1.

Taj rezultat značio je ispadanje Brescije nakon 38 godina u Seriju C, a sudac nije odsvirao kraj jer su navijači uletjeli na teren, bacali baklje i dimne bombe.

Sudac Davide Massa prekinuo je utakmicu, igrači oba tima pobjegli u svlačionice, a nakon svega intervenirala je i policija. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...