NJENA STRANA PRIČE: Kim Cattrall komentirala vijest o povratku Samanthe Jones (FOTO)

Nakon što je odjeknula vijest da će se Kim Cattrall pojaviti u drugoj sezoni serije "I tek tako...", glumica ju je zanimljivom objavom potvrdila i to u obliku posvete Samanthi Jones.

  • Show

  • 02. Jun. 2023  

  • 0

Samo dan nakon što je iz producentske kuće HBO potvrđeno da će kanadsko-američka glumica ponovo odigrati svoju najpopularniju ulogu Samanthe Jones u drugoj sezoni TV serijala koji je nastavak "Seksa i grada", Kim Cattrall oglasila se na društvenim mrežama.

Na svom službenom Instagram profilu 66-godišnja glumica je podijelila naslov članka koji je ljubitelje "Sex i grada" bacio u trans, a koji otkriva da će se glumica pojaviti u drugoj sezoni serije "I tek tako...", iako je donedavno oštro demantirala bilo kakvu mogućnost da se vrati ulozi koja ju je proslavila.

Cattrall je opisu jednostavno napisala "Happy Pride", odnosno odala je počast početku Mjeseca ponosa tokom kojeg se tradicionalno održavaju povorke pripadnika LGBTQI+ zajednice i slavi različitost širom svijeta.

Obožavatelji su se brzo prisjetili da je Cattrallin lik, žena sa snažnim apetitom za mladim muškarcima, zapravo prestala ići na spojeve i skrasila se u četvrtoj sezoni HBO-ove serije, iako nakratko, s umjetnicom po imenu Maria Reyes. Tokom večere s Carrie, Mirandom i Charlotte, prijateljicama je rekla da je lezbijka. "Ne mislim da je lezbijka. Mislim da joj je jednostavno ponestalo muškaraca", rekla je na to Charlotte.

U svakom slučaju, ovo je prvi put da je Cattrall potvrdila veliku vijest. Mnoge zvijezde ostavile su komentare ispod njezine objave, među njima i Kris Jenner, napisavši: "FENOMENALNO!!!!!!!"

Cattrall bi se trebala pojaviti u finalu druge sezone, a HBO Max je također potvrdio vijest na društvenim mrežama. "Tajna je vani...", napisala je streaming platforma na službenom Twitteru.

Prema Varietyju, Cattrall je snimila samo jednu scenu za epizodu i to u jednom danu još u martu. Cattrall je šest sezona HBO-ove serije glumila publicisticu zajedno s Sarah Jessicom Parker kao Carrie Bradshaw, Cynthijom Nixon kao Mirandom Hobbes i Kristin Davis kao Charlotte York Goldenblatt. Cattrall je također reprizirala lik u dva filma, ali nije htjela biti dio serije "I tek tako..." kada je izašla 2021. godine, piše Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...