FUDBALER PRETUKAO DJEVOJKU: Osuđen je na 25 mjeseci zatvora (FOTO/VIDEO)

Dvadesetdvogodišnjak neće u zatvor, jer je kazna manje od tri godine, a 25 mjeseci dobio je uslovno. Presuda je to za “lakše povrede, seksualno nasilje i pretnje” protiv Cortes.

  • Hronika

  • 03. Jun. 2023  04. Jun. 2023

  • 0

Sebastian Villa kolumbijaski fudbaler i član Boca Juniorsa, osuđen je na 25 mjeseci zatvora, zbog toga što je nanio tjelesne povrede svojoj djevojci Danieli Cortes.

Dvadesetdvogodišnjak neće u zatvor, jer je kazna manje od tri godine, a 25 mjeseci dobio je uslovno. Presuda je to za “lakše povrede, seksualno nasilje i pretnje” protiv Cortes.

Argentinski klub kojeg je član, suspendovao ga je do kraja sezone i pitanje je da li će ostati u veliku iz Južne Amerike.

Villina djevojka prijetnje i fotografije nasilja je objavila 2020. godine.

“Nažalost, ovo sam morala da uradim, više ne mogu da trpim! Dvije godine živimo zajedno, svo vrijeme patim, trpim i opraštam mu batine čekajući da se promijeni, ali to se nikad nije desilo” napisala je Cortes u poruci uz fotografije pretrpljenog nasilja.

Problemi porodičnog nasilja i ispadi Ville počeli su 2018. godine, kada je prešao u Bocu Juniors i prema tvrdanjama njegove djevojke počeo mnogo da konzumira alkohol.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...