S NJIMA NEMA ŠALE: Zbog divljanja i buke na cesti policija oduzela skupocjene automobile, ali ni to nije sve…

Pomislili biste da su vozači ovih vozila naučili lekciju od svog jučerašnjeg kolege, ali ne, naveli su iz policije.

  • Auto

  • 05. Jun. 2023  

  • 0

Problem vlasnika skupih automobila je što na običnim cestama ne mogu pokazati njihovu moć, a to bi žarko željeli. Odnosno, mogu, ali uz visoku cijenu. Policija Greater Manchestera u Velikoj Britaniji do sada je imala problema s nestašlucima divljih vozača Lamborghinija. No, prije par dana, taj je problem riješen.  Policija je javila da je dobila višestruke prijave zbog Lamborghinija različitih boja koji su ovog vikenda u Boltonu voženi ‘nedruštveno’.

Prvi je vozač Huracana uhvaćen u četiri ujutro u Boltonu jer je jurio u nasljenom mjestu, stvarajući veliku buku. Odmah mu je oduzet automobil. Samo 12 sati kasnije pala su još dvojica vozača Lamborghini Huracana, kojima su, zbog istog razloga, oduzeta vozila.

-Prekrasan je dan… za zaplijenu još dva Lamborghinija. Pomislili biste da su vozači ovih vozila naučili lekciju od svog jučerašnjeg kolege, ali ne, naveli su iz policije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...