"NAJJAČI SI, BRATE IBRA": Đoković posebnom porukom reagovao na Zlatanov kraj karijere

Dvojica vrhunskih sportista su dobri prijatelji

  • Sport

  • 05. Jun. 2023  

  • 0

Legendarni Zlatan Ibrahimović okončao je karijeru u 42. godini, uz suze na meču Milan Verona (3:1) i ovacije publike na San Siru.

Nema poštovaoca fudbala koji nije volio da gleda popularnog Ibrakadabru. Davao je golove “k'o od šale”, a posebno je bio omiljen na Balkanu – od Vardara do Triglava. 

I Novak Đoković na poseban način je posvetio poruku prijatelju Ibri, prenosi Sportal.

- Najjači si, brate Ibra - napisao je Đoković uz prepoznatljivu fotografiju Ibrahimovića tokom proslave jednog od hiljade golova.

Đoković i Ibrahimović često su se sretali po svijetu, davali su podršku jedan drugom, pa ovakva posveta ne čudi poslije odluke Šveđanina da kaže – kraj.

Gdje god je igrao, Ibra je osvajao trofeje. Zvali su ga – Čovjek titula, a igrao je samo za velike klubove: Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, Pari Sen Žermen, Mančester junajted, Los Anđeles Galaksi i ponovo Milan.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...