PUCNJAVA U GLAVNOM GRADU SLOVENIJE: Prema posljednjim informacijama, u Ljubljani stradale dvije osobe

Policija je prvo izvijestila da su dvije osobe ozlijeđene, no kasnije je saopćeno da su preminule uslijed teških ozljeda.

  • Hronika

  • 05. Jun. 2023  05. Jun. 2023

  • 0

Nešto prije 15 sati ljubljanska policija dobila je informaciju o pucnjavi. Prema posljednjim informacijama, dvije osobe su poginule, a počinitelj je u bijegu. Policija za njim još uvijek traga.

Policija je već osigurala mjesto događaja, gdje prikuplja informacije o događaju, prenosi Index.hr.

Za počiniteljem, koji je nakon pucnjave pobjegao, još se traga. Policija je prvo izvijestila da su dvije osobe ozlijeđene, no kasnije je saopćeno da su preminule uslijed teških ozljeda.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...