SVE ODUŠEVILA: Jennifer Aniston pokazala svoj prirodan izgled, najzanimljiviji detalj... (VIDEO)

Glumica Jennifer Aniston je prihvatila svoje sijede korijene u nedavno objavljenom videu na svom Instagram profilu.

  • Žena

  • 06. Jun. 2023  

  • 0

Glumica je pokazala sijede vlasi više ili manje slučajno, promovirajući svoj proizvod za njegu kose, LolaVie.

Provirila je iza vrata prostorije u svom domu, pokazala tubu s emulzijom za svilenkast sjaj svojih plavih pramenova, kojima dodatno ističe ljepotu njegovanog, mekog "slapa" kose boje meda.

"Možete ga koristiti jednom sedmično. Ispranu kosu nakon šampona samo zamotajte u ručnik, onda stavite malo sadržaja tube, ostavite malo, potom očetkajte, ostavite kosu još neko vrijeme umotanu u ručniku. Ako želite, odspavajte tako sat vremena”, ispričala je.

Pritom su najzanimljiviji detalj bile njezine sijede vlasi na vidljivom mjestu. Izazvale su sveopće oduševljenje među pratiteljima: počeli su je hvaliti jer je prigrlila svoj prirodan izgled. Zbog prihvaćanja prirodnog procesa promjene boje kose, obožavatelji su je zasuli ohrabrujućim komentarima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...