"MARIA I JA SMO IŠLI...": Schwarzenegger otkrio kako je supruzi priznao da ima vanbračnog sina (VIDEO)

Netflixova dokumentarna serija „Arnold” prikazat će puno privatnih i poslovnih detalja iz života slavnog glumca, pa i aferu s kućnom pomoćnicom.

  • Show

  • 06. Jun. 2023  

  • 0

Dokumentarna serija „Arnold”, u kojoj će slavni glumac, bodi bilder i političar Arnold Schwarzenegger govoriti o holivudskoj karijeri, guvernerskom mandatu, ali i o ličnim dramama, počinje se prikazivati 7. juna na Netflixu.

Vjerovatno će privatni dio privući najviše pažnje, posebno glumčevo priznanje supruzi Mariji Shriver i djeci da ima sina Josepha s kućnom pomoćnicom Mildred Baena, piše People.

„Maria i ja išli smo na savjetovanje za parove i terapeut je na jednom susretu rekao: ‘Mislim da Maria želi znati nešto vrlo specifično danas. Želi znati jesi li ti Josephov otac‘ Srce mi je stalo, ali onda sam rekao istinu: ‘Da, Maria, Joseph je moj sin‘", prisjetio se junak „Terminatora” i dodao kako je njegova supruga bila slomljena.

Aferu s Mildred imao je 1996. i u početku, kaže, nije znao da je njezino dijete i njegovo. No, kako je Joseph rastao, tako je i Arnieju sve postajalo jasnije, a kako izgleda, i Mariji. Schwarzenegger u Netflixovom filmu kaže kako nerado govori o aferi, jer time otvara stare rane. „Mislim da sam prouzročio dovoljno boli mojoj porodici. Svi su morali patiti. Maria je morala patiti. Djeca su morala patiti. Joseph. Njegova majka. Svi”, rekao je osviješteni Arnold, danas 75-godišnjak.

image

Arnold i Maria s kćerima Katherinom i Christinom 2003. godine

 image

S Mariom Shriver (67), pripadnicom razgranate i moćne porodice Kennedy, vjenčao se 1986. i imaju četvero djece: KatherineChristinu, Patricka i Christophera. Glumac je svjestan da će se pamtiti njegove uspjesi, ali i greške, no ističe kako je njegov sin Joseph fantastičan čovjek koji ga čini ponosnim.

„Pogrešno je to što sam učinio, ali ne želim da se zbog toga Joseph osjeća kao da nije dobrodošao na ovaj svijet, zato što je itekako dobrodošao. Volim ga i pokazalo se da je izvanredan mladi čovjek”, rekao je glumac koji je izjavio i kako je „vrlo sretan” što su Maria i on bili sposobni „vrlo dobro odgojiti djecu usred te tužne priče”, prenosi Gloria.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...