TRAGEDIJA NA MATURSKOJ VEČERI: Poznat identitet dvojice mladića koji su se utopili na Adi Ciganliji

Prethodno je policiji prijavljeno da je veći broj maturanata ušao u jezero na Adi Ciganliji, a da dvije osobe nisu isplivale

  • Hronika

  • 07. Jun. 2023  07. Jun. 2023

  • 0

Šesnaestogodišnji M. S. iz Saobraćajne škole u Zemunu i njegov vršnjak S. Č. iz Tehničke škole ‘‘Lola" u Železniku jučer su smrtno stradali na beogradskoj Adi Ciganliji tokom proslave maturske večeri.

Kako je ranije objavljeno, pripadnici policije, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su iz jezera na Adi Ciganliji u Beogradu tijela dvojice mladića (16).

Prethodno je policiji oko 17:30 sati prijavljeno da je veći broj maturanata ušao u jezero na Adi Ciganliji, a da dvije osobe nisu isplivale. 

Patrole policije, kao i Ronilačka jedinica Žandarmerije odmah su upućene na lice mjesta. Nažalost, nesretnim mladićima nije bilo spasa.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova apelovali su na djecu i roditelje da ne ulaze u jezero na Adi Ciganliji jer na taj način rizikuju svoje živote.

Napominju da na Adi Ciganliji nije otvorena sezona kupanja i da stoga na ovom mjestu nema dežurne spasilačke službe.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...