IZ TUZLANSKE SLOBODE POTVRDILI: "Javili su nam se Husić, Divković, ali i jedna osoba koja je željela ostati anonimna"

Mole za još malo strpljenja.

  • Sport

  • 07. Jun. 2023  07. Jun. 2023

  • 0

FK Sloboda potvrdio je kako su na klupsku adresu stigle tri ponude za novog mandatara UO. Jedna od njih je i Azmira Husića, nekadašnjeg predsjednika FK Sloboda, koji slovi kao favorit javnosti za preuzimanje Slobode.

“Želimo obavijestiti javnost da su nam se za novog mandatara UO, zvanično obratile tri zainteresovane strane.

Riječ je o gospodinu Vinku Divkoviću, gospodinu Azmiru Husiću i jednom kandidatu koji je zamolio da ostane anoniman dok ne obavi konsultacije. Sa svima će se obaviti razgovor u najkraćem mogućem roku, nakon čega će se doći do najkvalitetnijeg rješenja. Zahvaljujemo na razumijevanju i molimo za još malo strpljenja”, naveli su u objavi iz FK Sloboda.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...