LAKO SE KOMBINIRA: Princeza Catherine nosi svestran sako stvoren za proljetno-ljetnu sezonu (FOTO)

Princeza je odabrala primjereno jednostavnu odjevnu kombinaciju u kojoj se bez problema na podu mogla poigrati s prisutnom djecom i razgovarati s voditeljima organizacije.

  • Žena

  • 07. Jun. 2023  

  • 0

Princeza i princ od Walesa vratili su se u Veliku Britaniju iz Jordana u kojem su boravili nekoliko dana povodom vjenčanja jordanskog princa Husseina i Rajwe Al Saif.

Catherine je odmah prionula poslu i posjetila porodični centar Windsor Family Hub. Centar pod vodstvom neprofitne organizacije Achieving for Children nalazi se u blizini novog doma princeze i princa od Walesa, kraljevske rezidencije Adelaide. Spomenuta organizacija fokusira se na pomoć djeci i porodicama kroz razne oblike asistencije.

 

Princeza od Walesa posjetila je obiteljski centar 

Catherine se prilikom obilaska centra pridružila roditeljima koji su sudjelovali na seminaru o upravljanju stresom, a zatim je posjetila i tečaj dječje masaže.

S obzirom na to da je ovo bilo neformalno druženje, princeza je odabrala i primjereno jednostavnu odjevnu kombinaciju u kojoj se bez problema na podu mogla poigrati s prisutnom djecom i razgovarati s voditeljima organizacije.

Stare komade iz svog ormara kombinirala je s novima koje dosad nismo imali priliku vidjeti. Reprizirala je tamnoplave hlače brenda L.K. Bennett napravljene od krepa i bijelu majicu s potpisom Ralpha Laurena. Nadogradila ih je novim Zarinim sakoom karirana uzorka i novim balerinkama koje potpisuje brend Emmy London.

Princeza od Walesa u sakou iz ZarePrinceza od Walesa u sakou iz Zare (Foto: Profimedia)

U pitanju je model sakoa iz prošle jesensko-zimske sezone koji je zapravo savršen za proljetno-ljetnu sezonu zahvaljujući nježnoj plavoj nijansi pomiješanoj s bijelom, omiljenom ljetnom bojom.

Ovakav tip sakoa stvarno je dobar dodatak garderobi jer se lako kombinira i s klasičnim hlačama i s trapericama. Catherine ga je kombinirala s bijelom majicom, a ljubiteljice elegantnijih izdanja mogu je zamijeniti klasičnom bijelom košuljom ili pak sofisticiranim bluzama, piše Zadovoljna.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...