KOMPLETIRANA IMENOVANJA U DRŽAVNIM POLICIJSKIM AGENCIJAMA: Novi direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela...

(...) bit će Enes Karić.

  • Vijesti

  • 07. Jun. 2023  07. Jun. 2023

  • 0

Savjet ministara BiH imenovao je Enesa Karića za novog direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela, i Ensada Kormana za zamjenika direktora Granične policije Bosne i Hercegovine.

Karić je na mjesto direktora došao sa pozicije komadanta Jedinice za specijalnu podršku SIPA.

S obzriom da su još ranije za zamjenika direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela imenovan Đuro Knežević, a za direktora Granične policije BiH Mirko Kuprešaković koji je već preuzeo dužnost, kompletirana su imenovanja u policijskim agencijama na nivou Bosne i Hercegovine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...