REAGOVAO I MILOVAN BJELICA: "Bezbjedonosna situacija na Sokocu ozbiljno narušena"

"Beskrupulozna borba određenih interesnih grupa i krugova za prevlast povećala je strah i zabrinutost za bezbjednost kod svih", istakao je Bjelica.

  • Vijesti

  • 07. Jun. 2023  

  • 0

Načelnik opštine Sokolac Milovan Cicko Bjelica saopštio je nakon današnjeg ubistva u Sokocu da je bezbjednosna situacija ozbiljno narušena i apelovao da nadležni pojačaju aktivnosti da bi vratili sigurnost u ovo mjesto.

Bjelica je istakao da svi napori lokalne uprave za razvoj turizma, za izgradnju i pozicioniranje Sokoca na turističkoj mapi RS i regiona padaju u vodu ukoliko nema bezbjednosti za stanovnike i njihovu imovinu.

"Beskrupulozna borba određenih interesnih grupa i krugova za prevlast povećala je strah i zabrinutost za bezbjednost kod svih", istakao je Bjelica.

On je napomenuo da je prije nekoliko dana pokušano da dvije osobe budu pregažene i da su tom prilikom ugroženi životi nedužnih, te podsjetio i na pucnjave zbog prirodnih resursa, naglasivši da nije dobra slika i poruka koja se šalje.

Bjelica je naveo da su roditelji zabrinuti za djecu koja idu u školu i iz škole jer se ne preže ni od čega i ničiji život se ne smatra dragocjenim.

Jedna osoba ubijeno je u pucnjavi koja se u poslijepodnevnim časovima dogodila na Sokocu, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Iz policije su naveli da je u Ulici Cara Lazara došlo do upotrebe vatrenog oružja između više osoba, usljed čega je jedna osoba smrtno stradala.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...