MILOVAN BJELICA OČAJNIČKI PROGOVARA O SANKCIJAMA: “Na nas se primjenjuju aršini i metode koje pripadaju ružnoj prošlosti…”

Ovo nas vraća vijekove unazad u mračna kolonijalna i okupaciona vremena koja je i sam iskusio početkom ovoga vijeka, kazao je Bjelica.

  • Mini market

  • 05. Jan. 2022  05. Jan. 2022

  • 5

Član Glavnog odbora SDS  Milovan Bjelica izjavio je da samo narod na slobodnim i demokratskim izborima treba da kažnjava i sankcioniše političare i da institucije Republike Srpske treba da utvrđuju odgovornost, da sude i presuđuju.

Sve što nije tako, dodao je on, vraća nas ne godine, već vijekove unazad u mračna kolonijalna i okupaciona vremena koja je i sam iskusio početkom ovoga vijeka.

– Treća decenija 21. vijeka je, a mi i dalje zakovani u prošlosti jer se na nas primjenjuju aršini i metode koje pripadaju ružnoj prošlosti za najveći dio svijeta – rekao je Bjelica reagujući na odluku Kancelarije za kontrolu stranih sredstava pri Ministarstvu finansija SAD koja je danas uvela sankcije članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i Alternativnoj televiziji, piše Srna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...