PROCURIO SNIMAK NOVE PALJEVINE U REPUBLICI SRPSKOJ: Političaru sinoć zapaljen automobil, sumnja se da je razlog...

Paljevina je uznemirila stanovnike gradiškog naselja Senjak, koji su izašli na ulicu da vide šta se dešava, piše portal mikromreža.

  • Vijesti

  • 08. Jun. 2023  

  • 0

Strahinji Jurišiću, odborniku u Skupštini grada Gradiška, sinoć je zapaljen automobil.

Kako je vidljivo na video snimku automobil Dacia Duster je u potpunosti izgorio, a Profesionalna vatrogasna jedinica Gradiška gasila je požar.

Jurišić je predsjednik Gradskog odbora Socijalističe partije Gradiška, te je i odbornik ove partije u Skupštini grada Gradiška. Ranije je Jurišić dobijao prijetnje, a pretpostavlja se da je uzrok svega Jurišićev rad u Sportsko-ribolovnom društvu "Amur" gdje se on bori protiv krivolova.

Potpredsjednik Skupštine grada Gradiška, Siniša Adžić, na jednom od skupštinskih zasjedanja pozvao je odbornike da daju podršku Jurišiću u njegovoj borbi.

Paljevina je uznemirila stanovnike gradiškog naselja Senjak, koji su izašli na ulicu da vide šta se dešava, piše portal mikromreža.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...