“POSTOJI ZNAČAJAN SIGURNOSNI RIZIK": Načelnik općine u Hrvatskoj otkazao koncert Leta 3

“S obzirom na ranije nespretne izjave članova benda o Hajduku..."

  • Estrada

  • 08. Jun. 2023  08. Jun. 2023

  • 1

Kultna riječka grupa Let 3, koja je prije mjesec dana zastupala Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu, trebala je 10. avgusta nastupiti u Općini Pirovac. No, kako je službeno objavio načelnik Ivan Gulam, nastup je otkazan jer je njihov nastup “značajan sigurnosni rizik”.

“S obzirom na ranije nespretne izjave članova benda o Hajduku, a i posljednja događanja oko reprezentacije i napad na riječkom stadionu na jednog od simbola sportske Dalmacije, Marka Livaju, i njegovo napuštanje reprezentacije procjenili smo da je nastup riječkog benda značajan sigurnosni rizik i zbog toga se koncert neće održati.

Znam da će dijelu pirovačke publike i gostiju otkazivanje koncerta Leta 3 biti razočaranje, ali molim za razumijevanje”, napisao je Gulam u objavi koja je podijelila stanovnike općine. 

Let 3 - otkazujemo nastup u Pirovcu. S obzirom na ranije nespretne izjave članova benda o Hajduku, a i posljednja...

Objavljuje Ivan GulamČetvrtak, 8. lipnja 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...