SEVERINA IZNENADILA SVE NA DORI: "Ovo je jedan od mojih najvažnijih nastupa u životu, zato što ja nikada nisam..."

Nakon nastupa je objasnila i kako je došlo do ove neočekivane suradnje.

  • Show

  • 23. Feb. 2024  

  • 0

Najveće iznenađenje na prvom polufinalu Dore, izbora Hrvatske za pjesmu Eurovizije, bila je Severina.

U žutoj haljinici i s velikim plišanim maljem u rukama, Severina se pridružila Letu 3 na pozornici te je plesala na njihovu pjesmu "Babaroga".

Nakon nastupa je objasnila i kako je došlo do ove neočekivane suradnje.

"Došla sam na poziv prijatelja Mrleta i rekla da ću nastupiti ako sa mnom bude Jovanka Broztitutka", rekla je Severina za 24 sata.

"Ovo je jedan od mojih najvažnijih nastupa u životu, zato što ja nikada nisam nastupala, ja dolazim s druge planete, pozvala me je grupa Fly 3 i zli pilići, oni su me tražili da naučim sve zle Babaroge ljubavlju, poštenju, pravdi, slobodi i vrijednostima gdje će svi ljudi živjeti u sreći i veselju. Na našoj planeti, na mojoj planeti gdje sam ja kraljica ljubavi i healthy sosayatija, mi ne znamo za hell, mi znamo samo za paradise. Došla sam s križoboljom u leđima, toga ima na našoj planeti, ali to ćemo isto izliječiti s ljubavlju. Hvala svima", dodala je Seve.

Let 3 je na Instagramu objavio snimku nastupa uz opis: "A onda se pojavila ona".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...