ZAKOMPLIKOVALO SE FORMIRANJE VLASTI U HNK: U Mostaru i Jablanici osvanuli transparenti upućeni predsjedniku KO SDP-a

"Pošto obraz Luliću?"

  • Mini market

  • 09. Jun. 2023  09. Jun. 2023

  • 1

Formiranje Vlade HNK zapelo je nakon zahtjeva HDZ BiH da imaju sedam, od ukupno 12 ministara. Očekuje se da bi HDZ BiH danas mogao upriličiti još jedan sastanak sa potencijalnim koalicionim partnerima za formiranje Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Političke tenzije u najvećem gradu u Hercegovini i dalje su izuzetno visoke, a sve se preselilo na ulice. Tako je na više mjesta širom HNK postavljeno nekoliko transparenta upućenih predsjedniku KO SDP Ismetu Luliću, prenosi NAP.

"Zbog fotelje i malo para bit će treći od Sovića do Mostara. Pošto obraz Ismete", nabodi se u poruci koje su okanečene na ulazu u Mostar i na jednom mostu u Jablanici.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...