DODIK NA POLAGANJU KAMENA TEMELJCA U TREBINJU: "Danas bolnica, sutra aerodrom"

Da nije bilo onih koji su to sve osporavali, bilo bi i više i bolje, ali nećemo stati - poručio je Dodik

  • Društvo

  • 09. Jun. 2023  

  • 0

U Trebinju, u naselju Pridvorci, položen je kamen temeljac za izgradnju nove bolnice, ukupne vrijednosti 128 miliona maraka, uz prisustvo najviših zvaničnika i građana Republike Srpske.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da je ovo istorijski dan ne samo za grad Trebinje, nego i za cijelu Republiku Srpsku, a i region.

- Siguran sam da ćemo za 30 mjeseci imati novu bolnicu u Trebinju. Hercegovina je zaslužila novu bolnicu - istakao je Dodik i dodao da je ne tako davno Trebinje bilo komunikacijski zatvoreno na sve strane.

- Danas smo riješili sve te probleme, i došli u poziciju da afirmišemo Republiku Srpsku na pravi način i u prelijepom Trebinju - rekao je Dodik.

Naveo je da se Trebinje prepoznaje kao dobro mjesto za život.

- A, da bi ono zaista takvim i bilo, potreban je i moderan zdravstveni objekat, sutra i aerodrom. Da nije bilo onih koji su to sve osporavali, bilo bi i više i bolje, ali nećemo stati niti odustati zbog istih - poručio je Dodik.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...