NAREDNA SEDMICA JE KLJUČNA: Ogroman interes za Džeku, ovo su detalji ugovora koji nudi turski velikan

Prema informacijama pouzdanog novinara Nicola Schire, Fenerbahče je Džeki ponudio ugovor do 2025. godine sa godišnjom platom od 4 milijuna eura plus bonusi. Navodno, turski velikan očekuje Džekin odgovor u narednoj sedmici.

  • Sport

  • 12. Jun. 2023  

  • 0

Edin Džeko i Inter nisu uspjeli osvojiti trofej Lige prvaka, a još uvijek nema informacija o tome da li će bh. fudbaler produžiti saradnju sa milanskim timom.

Prema informacijama pouzdanog novinara Nicola Schire, Fenerbahče je Džeki ponudio ugovor do 2025. godine sa godišnjom platom od 4 miliona eura plus bonusi. Navodno, turski velikan očekuje Džekin odgovor u narednoj sedmici.

Sa druge strane, Inter je Dijamantu ponudio produženje saradnje za jednu godinu uz smanjenje plate. Pored toga, postoji interes iz Saudijske Arabije i MLS klubova u posljednjih nekoliko dana, ali je prioritet ostati igrati u Evropi.

Džeko je u Interu od 2021. godine. Zabilježio je 101 nastup i postigao 31 pogodak te dodao 15 asistencija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...