SPEKTAKULARAN TRANSFER NA POMOLU: Edin Džeko pred potpisom ugovora života...

Pregovori bi se trebali završiti u sljedećih nekoliko dana.

  • Sport

  • 13. Jun. 2023  

  • 1

Edin Džeko (37) bi mogao u ovom ljetnom prijelaznom roku napustiti Inter i potpisati za Fenerbahče, javlja talijanski novinar Marco Contrerio.

Menadžer kapitena reprezentacije Bosne i Hercegovine Alessandro Lucci je u Istanbulu i već pregovara s predstavnicima turskog velikana. Pregovori bi se trebali završiti u sljedećih nekoliko dana.

Fenerbahče Džeki nudi ugovor na dvije godine, ali problem za turski klub stvara ponuda koju je Džeko dobio iz Saudijske Arabije. Nije objavljeno tačno koliku bi plaću tamo mogao zarađivati, ali u svakom slučaju bi se radilo o najvećoj plaći za koju je ikad igrao.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...