MINISTAR ŠTETA OBJAVIO POČETAK RADOVA: Ova kratka saobraćajnica je od ogromne važnosti za cijelo Sarajevo

Počelo je rušenje objekata kako bi se počeo graditi kružni tok kod GRAS-a

  • Vijesti

  • 13. Jun. 2023  13. Jun. 2023

  • 1

Kod kružnog toka god GRAS-a u Sarajevu počelo je rušenje objekata u cilju spajanja sa X transverzalom, a ovu informaciju objavio je ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta.

- Počelo je rušenje objekata kako bi se počeo graditi kružni tok kod GRAS-a, a u toku su završni radovi i na drugoj strani ulice Džemala Bijedića od FIS-a do spoja sa X transverzalom. Postavljen je završni sloj asfalta, a u narednom periodu, u skladu sa vremenskim uvjetima, bit će završena i signalizacija - istakao je ministar Adnan Šteta.

Ova kratka saobraćajnica je od ogromne važnosti za cijelo Sarajevo. Ona će biti najkraći pravac kretanja iz stambenih naselja s desne strane Miljacke ka Alipašinom Polju, odnosno dalje ka Centru ili Ilidži. Time će se rasteretiti pravac prema Buča Potoku i Pofalićima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...