VRUĆA VREMENSKA PROGNOZA: Najpoznatija hrvatska navijačica zapalila Instagram novim fotografijama

Dobila je brojne komplimente od svojih pratilaca

  • Žena

  • 13. Jun. 2023  

  • 0

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll svojim obožavateljima na Instagramu najavila je vremensku prognozu, pozirajući u Istanbulu u Turskoj. Kreirala je objavu od tri fotografije na kojima je u ružičastoj majici na tregere, istobojnoj mini suknji koja leprša na vjetru i pripadajućoj šilterici.

Na fotografijama se pokazala iz svih uglova, što je oduševilo pratitelje.

Na prvoj fotografiji nagnula se na ogradu i pokazala kako joj kratka suknjica leprša na vjetru, na drugoj fotografiji okrenuta je prema kameri, smiješi se u stranu, a u fokusu je njezina atraktivna figura. Treća fotografija slična je kao prva, samo joj se suknja još više podignula.

     View this post on Instagram           

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Knoll je na svoje zanosne fotografije dobila komentare pohvala na brojnim jezicima, očito od fanova iz cijelog svijeta, kako i ne bi kad najavljuje najugodniju prognozu – vruće s malo vjetrića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...