"ISPLATI SE UĆI U STRAH": Danijela Martinović promovirala knjigu "Tuširanje duše", podržali je dečko, mama... (FOTO)

"Za mene su pisanje i život jedno tkivo", zaključila je.

  • Estrada

  • 13. Jun. 2023  

  • 0

Pjevačica Danijela Martinović (51) održala je promociju svoje nove knjige "Tuširanje duše" na Vision landu u mjestu Štakorovec.

Danijela je došla na promociju u žutoj haljini na cvjetove, velikim osmijehom na licu i u pratnji svog partnera Josipa Plavića.

"Osjećam se čuudesno, zaista prekrasno. Htjela sam da sve bude drugačije. To je predstavljanje moje knjige, koja mi izuzetno puno znači. Nikad nisam imala ideju da sam u stanju napisati nešto u tako velikoj formi. Moj mentor Branislav Glumac bio je izuzetno uporan u tome. Zaista mu sad hvala, velika, velika, najveća hvala. Ja sam se branila neodlučnošću, strahovima i propitivanjima. Ali isplati se ući u strah, isplati se zakoračiti jer nikad ne znamo što nas iza tih vrata čeka", rekla je Danijela za Jutarnji o tome kako se osjeća danas.

image

Danijela Martinović (Foto: Ranko Šuvar/Cropix)

"Inspiracija za pisanje mi je bio sam proces. Zapravo, nikad nisam fokusirana na cilj. Uvijek na proces putovanja, prepustila sam se, putovala sam i shvatila sam koliko je putovanje divno. Da ne moram uopće misliti na odredište. | ono što mi sebi možemo smisliti za odredište uvijek može biti limitirano onim što smo mi u mogućnosti za sebe zamisliti. A život je najveći režiser, najljepši režiser i pripremi nam ono što mi nismo uopće u stanju očekivati za sebe",  rekla je ona o procesu pisanja.

"Za mene su pisanje i život jedno tkivo", zaključila je.

Porodičnu podršku Danijeli pružila je majka Ivanka. Među brojnim uzvanicima bila su i neka poznata lica.

Pjevac Bojan Jambrošić stigao je u pratnji voditeljice Uršule Tolj. Glumica Marija Borić, voditeljica Barbara Kolar, pjevačica i voditeljica Sanja Doležal i voditeljica Mirna Maras također su došle iskazati podršku.

Moderatorica razgovora na promociji bila je Danijelina prijateljica Emina Pršić. Najavila je knjigu kao inspirativnu, a Danijelu kao stvarnu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...