NOVI DETALJI PUCNJAVE U OSNOVNOJ ŠKOLI U LUKAVCU: Teško ranjenom nastavniku bore se za život, u pitanju je sin političara...

Ranjeni nastavnik je u teškom stanju.

  • Vijesti

  • 14. Jun. 2023  14. Jun. 2023

  • 4

Jedna osoba je teško ranjena u pucnjavi koja se u srijedu ujutro dogodila u Osnovnoj školi Lukavac Grad, saznaje Istraga.ba.

U jednog uposlenika škole pucao je nezadovoljni učenik, koji je, prethodno, zbog lošeg vladanja iz gradske škole prebačen u drugu školu u Lukavcu.

Ranjeni nastavnik je u teškom stanju.

Prema informacijama Istrage, u pitanju je nastavnik inicijala N.O., koji je posljednjih mjeseci obavljao funkciju pomoćnika direktora.

Premijer Tuzlanskog kantona Irfan Halilagić potvrdio je da je jutros pucano u OŠ Lukavac Grad.

Informacije o pucnjavi u OŠ Lukavac Grad potvrdio je i gradonačelnik Lukavca Edin Delić.

“Nema povriješene djece. Pucnjava u školi. Ima povrijeđenih. Među njima nema djece te molim roditelje da obuzdaju paniku. Počinilac je maloljetnik i odmah je uhapšen”, objavio je Delić.

U Lukavcu je upucan sin Ismeta Osmanovića, koji je nastavnik u Osnovnoj Školi Lukavac grad, saznaje Ljudski.ba.

Osmanović je dugogodišnji kadar SDA i parlamentarac. Brat je Adila Osmanovića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...