INFORMACIJE S LICA MJESTA O TEŠKOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI U TREBINJU: Autobus prevozio radničku ekskurziju iz Banje Luke, poginuli vozač i putnik, povrijeđeno...

(...) još devet putnika.

  • Hronika

  • 17. Jun. 2023  17. Jun. 2023

  • 1

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Dražin Dolu, stradali su vozač autobusa i jedan putnik, potvrđeno je u Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje.

Povrijeđeno je devet putnika autobusa, koji je prevozio radničku ekskurziju iz Banje Luke.

Svi povrijeđeni su hospitalizovani u trebinjskoj Bolnici, ali je još uvijek rano da se govori o stepenu njihovih povreda.

Sve ekipe hitne pomoći bile su na terenu i prevozile su povrijeđene u Bolnicu Trebinje.

Kako se nezvanično saznaje, vozač autobuss je iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i udario u brdo pored puta, piše Trebinje live.

U toku je uviđaj, a put iz pravca Trebinja je zatvoren. Vozači mogu da koriste put kroz naselja Zasad i Mostaći.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...