JELENA TRIVIĆ PORUČILA DODIKU: "Narodni front ne pregovara sa režimom"

Ona je dodala da jedini ultimativni faktor isključivo je da u Narodni front ne može pristupiti i ne može biti neko ko bilo šta želi da ima sa režimom u Republici Srpskoj.

  • Politika

  • 18. Jun. 2023  

  • 2

Predsjednik Narodnog fronta Jelena Trivić, otvarajući kancelariju u Višegradu rekla je da je jedan od najvažnijih uslova da bi se postalo član ove partije borba protiv aktuelnog nenarodnog režima.

"Članovi ove partije postaju ljudi koji su i ranije bili u politici, kao što sam i sama bila sam u jednoj političkoj opciji sad sam u Narodnom frontu, i jedan sam od njegovih osnivača i predsjednik ali postoje i oni koji nisu bili dio političkog života ranije i ova stranka ima je prva na počektu političke karijere", rekla je Trivić.

Ona je dodala da jedini ultimativni faktor isključivo je da u Narodni front ne može pristupiti i ne može biti neko ko bilo šta želi da ima sa režimom u Republici Srpskoj.

"Bilo ko ko pokuša nekakav vid saradnje, mešetarenja, talova ili dilova otpašće od Narodnog fronta. Mi se protiv režima borimo i s njim ne pregovaramo", naglasila je Trivić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...