NA POMOLU SENZACIONALAN TRANSFER: Dalić napušta Vatrene i odlazi u Arabiju?

Nakon što su Vatreni završili turnir Lige nacije i osvojili drugo mjesto, ponovo su započele glasine o budućnosti Dalića na klupi selekcije Hrvatske.

  • Sport

  • 19. Jun. 2023  

  • 0

Izbornik reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić dobio je primamljivu ponudu iz Saudijske Arabije.

Nakon što su Vatreni završili turnir Lige nacije i osvojili drugo mjesto, ponovo su započele glasine o budućnosti Dalića na klupi selekcije Hrvatske.

Kako javlja novinar Sky sporta Rudy Galetti, Al Nassr se u potrazi za trenerom, a jedan od glavnih kandidata je upravo Dalić. Prema njegovim informacijama, Al Nassr je poslao ponudu izborniku Hrvatske te se u narednih nekoliko dana očekuje njegov odgovor. Ukoliko prihvati ponudu arapskog tima Dalić bi vodio jednog od najboljih fudbalera svijeta Cristiana Ronalda.

Podsjetimo, Dalić je na klupi Vatrenih od 2017. godine. Osvojio je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2018. godine te treće mjesto na Mundijalu u Kataru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...