SARAJEVSKI PODUZETNICI ŠIRE BIZNIS: Interšped Logistics otvorio novu podružnicu u Bosanskoj Gradišci

Interšped Logistics prepoznat je kao pouzdan partner kako na domaćem tržištu tako i izvan granica Bosne i Hercegovine. Kompanija sarađuje sa vodećim svjetskim logističarima, što omogućava sigurnu distribuciju roba na bilo koju destinaciju na zemaljskoj kugli.

  • Ekonomija

  • 20. Jun. 2023  

  • 0

Sarajevska špediterska kuća Interšped Logistics, domaći špediter sa najdužom tradicijom, otvorila je podružnicu u Bosanskoj Gradišci i u postupku je registracije kćerke firme u Staroj Gradišci, u Hrvatskoj.

Ove dvije nove podružnice, uz postojeće na graničnim prijelazima u Bihaću, Orašju i Zvorniku, otvorene su u cilju unaprijeđenja kvaliteta i obima usluga iz špediterske djelatnosti. Na ovaj način jačamo poziciju vodećeg domaćeg brenda u oblasti sistemske logistike na tržištu Bosne i Hercegovine, navodi se u saopštenju za medije kompanije Interšped Logistics d.o.o. Sarajevo."Dvije nove podružnice u ovom području naših špeditersko - logističkih operacija predstavljaju u konačnici uštedu vremena i novca za mnogobrojne domaće i strane kompanije koje koriste naše usluge, kao i još brži protok i carinjenje roba koje obavljamo za naše klijente. Osim toga, bitno je istaći da Interšped Logistics ima preko partnerskih špeditera odličnu saradnju sa svim ostalim carinskim ispostavama u Bosni i Hercegovini. U srednjeročnom planu kompanije je otvaranje novih poslovnica širom regije Zapadnog Balkana", ističu u kompaniji Interšped Logistics d.o.o..Interšped Logistics prepoznat je kao pouzdan partner kako na domaćem tržištu tako i izvan granica Bosne i Hercegovine. Kompanija sarađuje sa vodećim svjetskim logističarima, što omogućava sigurnu distribuciju roba na bilo koju destinaciju na zemaljskoj kugli.Upravo iz ovih razloga, jedna od najvećih logističkih kompanija na svijetu i globalni tržišni lider u sistemskoj logistici DACHSER, odabrao je upravo Interšeped Logistics za partnera na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.  Sa tradicijom dugom 75 godina Interšped Logoistics vodeći je domaći brend u oblasti sistemske logistike. Cilj kompanije je ući među pet najvećih logističara u regiji. Sigurnost i povjerenje koje nudi Interšped Logistics prepoznali su mnogobrojne domaće i strane kompanije među kojima su Coca Cola, Elektro privreda BiH, Excel Assemblies, AS Holding, Penny Plus, Konzum, Semić, Podravka, i mnogi drugi.Interšed Logistics posjeduje carinsko zatvoreno i otvoreno skladište u Sarajevu, kao i necarinsko skladište u Tuzli.

Vlasnik Interšed Logisticsa su sarajevski poduzetnici Tarik Karić, Alem Laličić i Kenan Hajrić, osnovači i vlansici firme BNT-TECH  Sarajevo

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...