ŠOK I NEVJERICA: Beograđani turistički došli u Zenicu a kada su se vratili iz šetnje zatekla ih poruka na parkingu!

Dočekala ih je poruka

  • Društvo

  • 25. Jun. 2023  

  • 5

“Da i mi podelimo nešto sa vama. Odlučili smo da porodično napravimo malu turneju po Bosni i na našem putu se našla i Zenica. Parkirali smo se i otišli šetati kroz grad. Došli smo u Zenicu oko 13:00 časova. Suprug je uplatio parking za 2 sata a nama se Zenica jako svidela pa smo ostali mnogo duže i totalno zaboravili na parking i da treba da platimo dodatno vreme. Kada smo se vraćali ka autu tek smo se minut, dva pred što ćemo doći do auta setili da smo zaboravili dodatno uplatiti za parking i očekivali smo kaznu. Na nekih dvadesetak metara vidimo nešto iza prednjeg brisača i bili smo ubeđeni da je to upravo kazna. Međutim, dočekala nas je jako prijatna poruka. Neko je valjda primetio da nam neko iz parking servisa želi napisati kaznu, da bi, verovali ili ne, taj neko ko nam je apsolutno nepoznat, sprečio da nam bude napisana kazna i uplatio parking za celi dan. Šta reći? Žao mi je samo što nam nije ostavio neki kontakt, barem da mu se zahvalimo ako ne želi novac, ali ne, ništa nije ostavio kao kontakt. Evo, ako nekim čudom sada ovo pročita, zahvaljuju mu se Marijana i Teodor sa decom iz Beograda. Bosanci, divni ljudi!

Šta piše na papiriću?

“Dragi prijatelju ili prijateljice. Obzirom da si iz Srbije, nisam htio da ti se pokvari odmor malom neprijatnošću. Naime, zaboravio/la si da uplatiš parking pa sam ti ja uplatio parking za cijeli dan. Parking servis ti je htio napisati kaznu a ja sam spriječio. Dragi prijatelji, uživajte u Zenici", prenosi Crna-hronika.info.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...