S NJOM SE DVAPUT VJENČAO: Procurile rijetke fotografije prve supruge Zdravka Mamića…

Nakon četiri godine veze vjenčali su se i dobili sina Marija.

  • Estrada

  • 26. Jun. 2023  

  • 0

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić trenutno je u vezi s 30 godina mlađom Jelenom Planinić iz Ljubuškog, a iza sebe ima dva propala braka.

Zdravkova prva supruga zove se Nada, a vjenčali su se kada je njemu bila samo 21 godina. O misterioznoj Nadi poznato je da je od njega starija devet godina te da je završila fakultet u Londonu i Rimu i govori pet jezika. Nakon četiri godine veze vjenčali su se i dobili sina Marija.

Ali ubrzo su počeli problemi i par se odlučio rastati. Kako je Zdravko iz tradicionalne obitelji u kojoj se nije lijepo gledalo na razvod, odlučio je vratiti se prvoj ženi te se s njom ponovno vjenčao.

No ni drugi pokušaj nije upalio, a šuškalo se da su se konačno razveli zbog njegova švrljanja. Nakon razvoda su ostali prijatelji, a Nada je navodno u dobrim odnosima i s njegovom drugom suprugom.

Nadine fotografije teško je pronaći, no sada je Story.hr objavio jednu iz svoje arhive.

Zdravko je 1994. godine na utakmici na Maksimiru upoznao svoju drugu suprugu Marinu te je svojevremeno za medije izjavio da se u nju zaljubio na prvi pogled. Ubrzo nakon vjenčanja rodila im se kćer Lucija, a potom i Iva, a za njihov razvod nije se znalo sve dok Zdravko nije snimljen sa sadašnjom djevojkom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...