"TO SU LUKINI PRIORITETI...": Predrag Mijatović otkrio hoće li Modrić igrati za reprezentaciju....

Modrića je nedavni poraz Hrvatske od Španjolske u finalu Lige nacija jako zabolio jer se želio oprostiti jedinim što mu u karijeri nedostaje.

  • Sport

  • 27. Jun. 2023  

  • 1

Predrag Mijatović, crnogorska legenda Reala te blizak prijatelj Luke Modrića (37) i njegovog menadžera Vladice Lemića, govorio je o budućnosti Luke Modrića u reprezentaciji. Mijatović je o temi pričao u kultnoj radijskoj emisiji El Larguero, koja se u sitne noćne sate emitira na radio stanici Cadena SER.

"Real, Hrvatska, Euro. To su Lukini prioriteti"

"Luka Modrić neće napustiti reprezentaciju Hrvatske. Jako je uzbuđen zbog toga što će igrati Euro iduće godine. Real je njegov prioritet, a zatim Hrvatska te nastup na Euru", objavio je Modrić.

Njegova objava da Modrić nastavlja igrati za Hrvatsku može se smatrati relevantnom. Podsjećamo, Modrića je nedavni poraz Hrvatske od Španjolske u finalu Lige nacija jako zabolio jer se želio oprostiti jedinim što mu u karijeri nedostaje. To je trofej s Hrvatskom.

Kako u tome nije uspio u Ligi nacija, a pritisnut je godinama te sve težim igranjem i za Real i Hrvatsku, navijači reprezentacije strahovali su da mu je 166. nastup za Hrvatsku ujedno i zadnji. Osim toga, strašna konkurencija u Realu čini se da ga tamo usmjerava na klupu iduće sezone. No, Mijatović to odlučno demantira:

"Sigurno će biti prvotimac Reala"

"Modrić nam i dalje može dati strašno puno. Kada pričam s njim, govori mi kako se osjeća snažno i da ga nije strah nikoga. Sigurno će iduće sezone biti Realov prvotimac. Gladan je pobjeda i trofeja."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...