DODIK ISKORISTIO PRILIKU: „Povodom velikog praznika Kurban bajrama, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Srpskoj i..."

-Neka vam predstojeći bajramski dani donesu radost u krugu porodice i opšti napredak u svim životnim sferama“, navodi se u Dodikovoj čestitki.

  • Vijesti

  • 28. Jun. 2023  

  • 9

Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik, povodom Kurban-bajrama, uputio je čestitku svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u, kako je naveo - Republici Srpskoj i BiH.

„Povodom velikog praznika Kurban bajrama, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Srpskoj i BiH, upućujem srdačne čestitke sa iskrenim željama da praznične trenutke proslavite u miru, dobrom zdravlju i zajedništvu sa svojim najmilijima, prijateljima i komšijama. Neka vam predstojeći bajramski dani donesu radost u krugu porodice i opšti napredak u svim životnim sferama“, navodi se u Dodikovoj čestitki.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...