BURNO JUTRO U BANJALUCI: Policija u Gradskoj upravi, Stanivuković promijenio brave na vratima kancelarija

- Moju je promijenio i u ovom trenutku nismo u mogućnosti da pristupimo prostorijama, pečatima, računarima i radnom prostoru - rekao je Ninković.

  • Vijesti

  • 28. Jun. 2023  28. Jun. 2023

  • 2

Policija je trenutno u Gradskoj upravi na uviđaju zbog promijenjehih brava u Gradskoj upravi, odnosno kancelarije Ljube Ninkovića, predsjednika Skupštine grada Banja Luka.

Sam Ninković je potvrdio za Nezavisne novine da su promijenjene brave na dvije kancelarije, iza čega stoji, kako kaže gradonačelnik Draško Stanivuković. Dodaje da su njegovi saradnici jutros zatekli promjenjene brave.

- Moju je promijenio i u ovom trenutku nismo u mogućnosti da pristupimo prostorijama, pečatima, računarima i radnom prostoru - rekao je Ninković.

Dodaje da je on zvao policiju da napravi zapisnik.

- Mi se bojimo za pečate, kao osnovne stvari koje neko može zloupotrijebiti, i svi dokumenti koji se pojave danas su upitni - rekao je Ninković.

Podsjećamo, jučer je Stanivuković na skupu građana ispred Gradske uprave rekao da Ninković neće imati plaću, a ni njegov kabinet neće biti ovdje, te da odbornici neće imati plaće.

- On ne radi i neće biti u ovoj zgradi. Taj kabinet će biti vaš, iznijet ćemo njihovu fotelju - poručio je Stanivuković okupljenima građanima koji su došli na njegov poziv.

Vanredna sjednica Skupštine grada Banja Luka na kojoj se trebalo raspravljati i o stanju u "Akvani", jučer nije trajala ni punih pola sata, a razlog njenog odgađanja je, kako kažu odbornici, strah od građana koje je Stanivuković, pustio u prostorije Gradske uprave.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...