BENJAMINA U TRADICIONALNOJ AKCIJI: Gradonačelnica Sarajeva dijelila baklave na Baščaršiji

Želim da ovaj blagdan hodočašća, žrtvovanja, darivanja i porodičnog zajedništva učvrsti našu vjeru u dobre i prave vrijednosti - poručila je Karić

  • Mini market

  • 28. Jun. 2023  28. Jun. 2023

  • 1

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić jutros je na Baščaršiji dijelila baklave svojim sugrađanima.

Ranije je putem društvenih mreža, svim muslimanima i muslimankama čestitala Kurban-bajram.

“Drage moje muslimanke i muslimani, Sarajke i Sarajlije, od srca vam čestitam Kurban-bajram sa iskrenim željama da ga provedete u dobrom zdravlju i raspoloženju, dijeleći radost sa svojim bližnjima, komšijama i prijateljima. Želim da ovaj blagdan hodočašća, žrtvovanja, darivanja i porodičnog zajedništva učvrsti našu vjeru u dobre i prave vrijednosti.

Zdravi, sretni i u rahatluku bili. Bajram Šerif Mubarek Olsun”, navela je Karić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...