MADONNA PRIMLJENA U BOLNICU: Pjevačica na intenzivnoj njezi!

Pod medicinskim nadzorom je 24 sata!

  • Show

  • 28. Jun. 2023  

  • 1

U svjetskim medijima je odjeknula vijest da je pop ikona Madonna hitno hospitalizovana. Kao razlog odlaska u bolnicu navodi se teška infekcija, javlja Sky News.

Oglasio se i pjevačicin menadžer i producent, Guy Oseary, i saopćio javnosti da se ona trenutno nalazi na intenzivnoj njezi.

"U subotu 24. juna Madonna je zadobila bakterijsku infekciju, zbog čega je primljena na intenzivnu njegu", napisao je njen menadžer i dodao:

"Njeno zdravlje se popravlja, ali je i dalje pod medicinskom njegom", rekao je Guy i saopćio da su do daljnjeg otkazane sve obaveze i koncerti.

Planirno je da Madonna započne svjetsku turneju sljedećeg mjeseca, povodom obilježavanja 40 godina svoje karijere. Međutim, sada je sve neizvjesno zbog novonastalog problema sa njenim zdravljem.

"Dijelit ćemo detalje sa vama čim ih budemo imali, uključujući i nove datume koncerata", napisao je u saopćenju Guy Oseary.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...