ŽESTOK SUDAR U BH. GRADU: Najmanje dvoje povrijeđeno, učestvovalo i vozilo iz Češke Republike

Svjedok dalje navodi da je jedan putnik u BMW-u zadobio povrede glave te je zajedno sa djevojkom iz istog automobila odvezen kolima Hitne pomoći.

  • Hronika

  • 02. Jul. 2023  

  • 0

Na magistralnom putu M16.2 u Vrbaskoj ulici u Gornjem Vakufu-Uskoplju, danas iza 13 sati dogodila se saobraćajna nesreća, piše portal Gornjivakuf.com.

Prema informacijama direktnih učesnika do nesreće je došlo kada je automobil čeških registarskih tablica preticao kolonu od tri vozila koja se kretala iz pravca Bugojna.

U tom trenutku se na magistralni put uključivalo putničko motorno vozilo marke BMW iz pravca ulice Ždrimački put. Tom prilikom BMW je udario u Škodu koja se okrenula na putu i udarilo u Jeep koji se nalazio ispred.

Svjedok dalje navodi da je jedan putnik u BMW-u zadobio povrede glave te je zajedno sa djevojkom iz istog automobila odvezen kolima Hitne pomoći.

Na Škodi i BMW-u je pričinjena velika materijalna šteta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...