URNEBESNO: Iz restorana Brajlović objavili fotku, pa prevarili medije u susjedstvu, ne stišavaju se reakcije...

Komentari Sarajlija ispod slike su urnebesni.

  • Show

  • 03. Jul. 2023  

  • 0

Iz restorana Brajlović u Sarajevu na Instagramu su objavili fotku s likom koji pomalo podsjeća na Mela Gibsona.

"U društvu s najvećom facom Hollywooda. Pregovori oko snimanja akcijskog seta kod nas, a Sejo igra sporednu ulogu. Mi ostali smo ipak statisti i akrobati", napisali su iz restorana i označili fan stranicu Mela Gibsona. 

Ubrzo su brojni mediji u susjedstvu objavili da je Mel Gibson došao u Sarajevo, ali slavni glumac sinoć je viđen u Las Vegasu. Očito je da tip na slici nije Mel Gibson, ali supruga Seje Brajlovića navodno je ustvrdila da je na slici zaista slavni glumac.

Ne zna se ko je osoba sa fotografije, ali komentari Sarajlija ispod slike su urnebesni.

"Lik vas je uzeo na foru, besplatno je jeo i pio", "Ako je ovo Mel Gibson, ja sam Brad Pitt", "Mel Gibson iz Foče", "Ovaj više liči na Dragana Dabića nego na Mela Gibsona", neki su od komentara na Instagramu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...