MLADEN BOSIĆ O AKTUELNOJ POLITIČKOJ SITUACIJI: "Ovdje neko mora biti gubitnik - Dodik ili Schmidt"

"Ovdje mora biti pobjednik i poraženi. Hoće li to biti Šmit i oni koji ga podržavaju, ili oni koji donose odluke u Republici Srpskoj – to ćemo vidjeti”, naglasio je Bosić.

  • Politika

  • 04. Jul. 2023  

  • 0

Zastupnik Srpske demokratske stranke u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Mladen Bosić uvjeren je da aktuelna situacija može završiti sa samo jednim pobjednikom Christianom Schmidtom ili Miloradom Dodikom.

Bosić kaže da su u BiH krize konstantne, ali ovo je, kako navodi, jedna od većih koju pamti.

"Ovdje mora biti pobjednik i poraženi. Hoće li to biti Schmidt i oni koji ga podržavaju, ili oni koji donose odluke u Republici Srpskoj – to ćemo vidjeti”, naglasio je Bosić u izjavi N1.

Čini mi se, kaže on, da je ovo ozbiljnije nego do sada.

"Napravio je korak naprijed, kao i Ustavni sud BiH sa odlukom da bez Srba donesu tako važnu promjenu Statuta, ali i od strane onih koje donose odluke u Republici Srpskoj. To je stvar koja ne može proći bez posljedica”, stava je Bosić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...