HARIS ZAHIRAGIĆ ODGOVORIO KONAKOVIĆU: "Goste primaš u kafani bez zastava BiH. Bojiš se reakcija koalicionih partnera?"

“Ako si Ministar vanjskih poslova onda zamjenicu premijera Kosova ne primaš u kafani", kaže Zahiragić

  • Politika

  • 04. Jul. 2023  

  • 12

Tokom jučeršanjeg dana ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine sastao se sa uvaženom Emilijom Redžepi u Bečkoj kafani koja se nalazi u sklopu Hotela Europa u Sarajevu.

Tom prilikom Elmedin Konaković je napisao.

“Ugodan i vrlo koristan razgovor sa uvaženom Emilija Redžepi. Stanje na Zapadnom Balkanu, implementacija dokumenata iz Berlinskog procesa, položaj Bošnjaka u regiji i još neke važne teme.”

Oštru poruku poslao mu je član predsjedništva SDA stranke Haris Zahiragić.

“Ako si Ministar vanjskih poslova onda zamjenicu premijera Kosova ne primaš u kafani, bez zastava i sa izgužvanim menijem na stolu. Ukoliko se već bojiš reakcija koalicionih partnera ili Srbije, onda je uopšte ne primiš ili je primiš dostojanstveno a ne objaviš tu informaciju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...